1. Fiep Westendorp Tentoonstelling 100ste Geboortedag Museum De Fundatie En Theater Odeon – Dubai Burj Khalifas
  2. Museum de fundatie zwolle adres si
  3. Oproepkracht publiekszaken – Museumvereniging
  4. Museum de fundatie zwolle adres 2

Zwolle – Stadkamer organiseert in de maand augustus volop activiteiten in Zwolle. Centraal staat het thema Duurzaam – dicht bij huis. Niet als een ver van mijn bed show, maar dichtbij en haalbaar voor iedereen. Want rond de inrichting van je huis en tuin valt veel duurzame winst te behalen. Stadkamer laat zien dat duurzaam niet saai hoeft te zijn. Loop bijvoorbeeld mee met een groene (stads)wandeling, doe mee aan Urban Jungle workshops, bouw zelf een insectenhotel of ga met zonnecellen energie opwekken. Elke dinsdag organiseert Stadkamer een groene stadswandeling in Zwolle. Op woensdag en vrijdag laten ze kinderen kennismaken met duurzaamheid & kunst, en cultuur & techniek. Op donderdag en vrijdag kunnen oudere Zwollenaren in Stadkamer Zuid of Aa-landen luisteren naar Zomerse verhalen en gedichten. Daarnaast heeft Stadkamer verschillende excursies en rondleidingen op het programma staan die alles te maken hebben met duurzaamheid. Nu deze zomer het thema Duurzaamheid bij Stadkamer centraal staat, mag een climate escaperoom niet ontbreken.

Fiep Westendorp Tentoonstelling 100ste Geboortedag Museum De Fundatie En Theater Odeon – Dubai Burj Khalifas

museum de fundatie zwolle adres e

Museum de fundatie zwolle adres si

Daarnaast zijn er ook aansprekende wisselende tentoonstellingen in beide locaties van de Fundatie. Museum de Fundatie is een leuke dag uit voor iedereen die op een bepaalde manier geïnteresseerd is in kunst. Ontdek ook de pracht en praal van Museum de Fundatie voor een aangename prijs. Korting verkrijg je namelijk via de acties van De actuele aanbiedingen staan hier alvast voor je op een rij. Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum Praktische informatie Adres De Fundatie Blijmarkt 20 8011 NE Nederland Openingstijden en reserveren Is De Fundatie open? Kijk op de website van De Fundatie voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren. De Fundatie informatie Midden in de historische binnenstad van Zwolle lijkt een opvallende zilveren bol te zweven. Als je dichterbij komt zie je dat deze mysterieuze bol niet zweeft, maar onderdeel is van een pand dat door de vele zuilen een beetje op een Griekse tempel lijkt.

Oproepkracht publiekszaken – Museumvereniging

  • Museum de fundatie zwolle adres la
  • Museum de fundatie zwolle tentoonstelling
  • Museum de Fundatie: Oproepkracht Publiekszaken – Culturele vacatures
  • Uitzending gemist | VPRO Tegenlicht, De stem van generatie Obama op Nederland 2
  • Museum de fundatie zwolle parkeren
  • Museum de fundatie zwolle adres facebook
  • Museum de fundatie zwolle sticks

Museum de fundatie zwolle adres 2

museum de fundatie zwolle adres si

NEST Festival - ontdek de makers van de toekomst Op uitnodiging van Werkplaats Zwolse theaters nemen drie jonge, vrouwelijke theatermakers vanaf nu een jaar lang residentie in 't NEST, de zolderverdieping bovenin Schouwburg Odeon. Tijdens de eerste editie van het NEST Festival op 28 en 29 augustus presenteren de drie makers (Vera Bon, Yeliz Doga... za 21 augustus Verder lezen Cultureel Zwolle slaat handen ineen In het eerste weekend van september keert het Stadsfestival terug naar de binnenstad van Zwolle. Een unieke samenwerking tussen culturele organisaties Museum de Fundatie, Zwolse theaters, Hedon, Het Academiehuis, Stadkamer, ANNO en Fraterhuis vindt haar uiting in een divers programma van muziek, the... ma 5 juli Keti Koti Tafel in Theater de Spiegel Op zondag 4 juli is er voor het eerst een Keti Koti Tafel In Theater de Spiegel In Zwolle. Mercedes Zandwijken, grondlegger van het concept, leidt de dialoog. De Keti Koti Tafel is een nieuwe traditie van het uitwisselen van persoonlijke ervaringen tussen zwarte en witte Nederlanders en alle kleure... ma 28 juni Op pad met de programmeur: de ROCKY HORROR SHOW 29 juli 2021, ITA Amsterdam Wat is het heerlijk om weer in een volle zaal te zitten.

museum de fundatie zwolle parkeren
Sun, 12 Sep 2021 17:21:00 +0000