Vinden gebruikt functionele cookies en niet-gepersonaliseerde inhoud. Klik op 'OK' om ons en onze partners toestemming te geven voor het gebruik van uw gegevens voor de beste ervaring! Meer informatie Web resultaten De 5 duurste Suske en Wiske stripboeken 1. Rikki en Wiske. Waarde 5. 000 tot 10. 000 euro. Het album Rikki en Wiske is het allereerste album in de Suske en Wiske... 2. Suske en Wiske op het eiland Amoras. Waarde 3. 000 tot 6. Het tweede album in de Suske en Wiske reeks is het... 3. Suske en... Van Suske en Wiske bestaan honderden verschillende albums, verschillende varianten en drukken. Het is daarom niet altijd even eenvoudig de juiste prijs te bepalen. En mocht u beschikken over een catalogus: ook de prijzen in de catalogus geven niet atlijd de juiste marktwaarde weer. Bovendien veranderen de prijzen in de loop van de jaren. Wie is er niet groot geworden met Suske en Wiske, Kuifje of Donald Duck? Lekker liggend op de bank met een stripboek in je hand. We werden keer op keer weer meegenomen in de meest bizarre avonturen.

De waarde van een stripalbum | Hobby en Overige: Strips

Reactie infoteur, 06-12-2007 Heb ik niet direct een idee van. Hangt er vanaf hoeveel exemplaren er gemaakt zijn en de staat van het boek. Luyten William, 25-11-2007 Ik heb hier een jommeke liggen waar van de cover niet echt klopt die is ver schoven bij het drukken is die dan iets waard? Reactie infoteur, 26-11-2007 Dat kan zelfs een verzamelitem zijn en op die manier wat waarde hebben, juist omwille van dat verschil. De albums van Jommeke hebben over het algemeen wel niet zoveel waarde, vermoed ik.

Het begint op Marktplaats Oude Meesters met Suske en Wiske - Leen Huet, Voordelen van bookspot dé online boekwinkel boeken op werkdagen voor 21. 00 Uur besteld, morgen in huis wordt vip en bespaar tot 20 Over de serie Suske en Wiske. Suske en Wiske is een begrip in Nederland en Belgie. De reeks is bedacht door Willy Vandersteen (1913-1990) en verscheen voor het eerst in 1945 als verhaal in de krant De nieuwe St… lees meer Suske en Wiske 200 amoris van amoras (Paperback). Sus Antigoon komt Suske en Wiske alarmeren omdat er op het eiland Amoras een noodtoestand is. Het zijn...

moet een pitbull een muilkorf om

Onderstaand lijstje ben ik eens tegen gekomen bij aanbiedingen van het stripcentrum in Wilrijk. De prijzen zijn volgens mij achterhaald (lager tegenwoordig) maar het gaat dan ook meer er om dat je kunt zien wat de duurdere delen zijn.

In goede staat zou dit album om en nabij de 75 euro waard kunnen zijn. Helaas daalt die waarde snel naarmate de conditie slechter is, want het is geen zeldzame titel. Je zou even contact kunnen opnemen met een antiquariaat, want als er verder in het album niet is gescheurd of getekend, zou het nog wel eens "redelijke staat" kunnen zijn, wat toch nog een paar tientjes kan opleveren. Bronnen:...

Prijzen klassiek Rode Reeks + Blauwe Reeks - Het Forum voor de Fans

  1. Ssd schijf inbouwen macbook pro.fr
  2. Belgeluid iphone 6 werkt net en france
  3. Wat kan ik nog krijgen voor suske en wiske stripboeken? - GoeieVraag
  4. Extra beeldscherm geen geluid op de 1e - Kassa
  5. Mile 22 gemist? Kijk alle uitzendingen bij Telezien.
  6. Peesontsteking schouder - orthopedie - orthopedie.startpagina.nl
  7. Boekwinkeltjes.nl

De blauwe reeks albums worden door veel Suske en Wiske kenners gezien als de beste Suske en Wiske albums. Ze zijn dan ook erg populair onder verzamelaars. 5. De schat van Beersel. Waarde 500 tot 1. 000 euro Ook het album de schat van Beersel (1954) behoort tot de blauwe reeks en is misschien wel het spannendste Suske en Wiske verhaal ooit gemaakt. Verzamelaars betalen met liefde zo'n 500 tot 1. 000 voor een eerste druk van dit album. Eerste druk Reken je niet meteen rijk als je één van deze albums op zolder hebt gevonden. De enorme bedragen gelden namelijk alleen voor eerste drukken van deze albums en dus zo'n 75 jaar geleden op de markt kwamen. Suske en Wiske albums zijn talloze malen herdrukt. Zo zijn er van sommige albums wel 10 drukken of versies verschenen. Oude eerste drukken kun je op een aantal manieren herkennen. Zo waren de eerste albums van Suske en Wiske nog ongekleurd. De pagina's verschenen afgewisseld in een blauwe of rode inkt en zijn de herdrukken voorzien van kleur. Verder kun je ook kijken op de achterkant van een album.

waar is hotel sophie opgenomen

Er gaan altijd een hele hoop stripboeken verloren doordat mensen niet weten wat ze in handen hebben. Je kunt er vanuit gaan dat er een hele hoop stripboeken bij mensen in dozen op zolder liggen. Die weten waarschijnlijk niet eens meer wat het precies is. Hoeveel exemplaren er nog beschikbaar zijn zal dus een grote rol spelen in de uiteindelijke waarde van een stripboek. De staat van een stripboek Het spreekt voor zich dat stripboeken die in goede staat verkeren een stuk meer waard zijn dan versies die half uit elkaar vallen of verkleurd zijn. Hoe ouder een stripboek, de groter de kans natuurlijk is dat deze schade heeft opgelopen. Gelukkig zijn er heel wat spaarzame verzamelaars die goed voor hun meest waardevolle boeken zorgen. Online is het een stuk eenvoudiger om beschikbare, zeldzame stripboeken te bestellen. Hierdoor kun je jouw favoriete collecties eenvoudig compleet maken. Alle stripboeken bekijken? Klik Hier!

Ik zal de galerij zo af en toe eens vernieuwen. 1952. Kleuren en uitknippen deel 1. Kleuren en uitknippen deel 2. 1981. Colibri (100 ex. ) Suske en Wiske - De Gezanten van Mars -groot formaat +Geerts. Suske en wiske - de gezanten van mars - groot formaat + fraaie pentekening paul geerts - hardcover 2015 - 1e druk van heruitgave. Nieuw Ophalen of Verzenden. € 565, 00 Gisteren. Mn vader heeft mijn zijn jeugd suske en wiske stripboeken gegeven om Te verkopen. Nu ben ik benieuwd Wat ik ervoor kan krijgen. Het zijn er 54, waarvan 5stuks een 1e druk.

De stripreeks Suske en Wiske is de langstlopende stripreeks van de Benelux. De reeks is bedacht door de Belgische tekenaar Willy Vandersteen en werd in 1945 voor het eerst in de kranten gepubliceerd. Er zijn stripboeken van Suske en Wiske in meer dan 25 talen verschenen. Er zijn waarschijnlijk maar weinig huishoudens in Nederland en Belgie waar geen Suske en Wiske stripboeken rondslingeren. Wat veel mensen niet weten is dat sommige Suske en Wiske stripboeken behoorlijk waardevol kunnen zijn. Er zijn namelijk veel Suske en Wiske verzamelaars die veel geld over hebben voor de bijzondere stripalbums van Suske en Wiske. Als je dus oude Suske en Wiske albums op zolder hebt liggen dan is het misschien handig om even te kijken of ze wat waard zijn. Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt met 5 waardevolle Suske en Wiske stripboeken. 1. Rikki en Wiske. Waarde 5. 000 tot 10. 000 euro Het album Rikki en Wiske is het allereerste album in de Suske en Wiske reeks. Het album kwam in 1946 uit in een oplage van ongeveer 7.

Sun, 12 Sep 2021 23:43:01 +0000