Pak je de nieuwe OnePlus erbij, dan kijk je opeens dwars door het t-shirt heen. Hoe kan dat? Hoe dat kan? De filter maakt gebruik van de infrarood-sensoren op de telefoon. Die pakken een type straling op die onzichtbaar is voor het menselijk oog. Op het elektromagnetische spectrum zit infrarood net onder zichtbaar licht. Wij voelen enkel de warmte ervan, maar zien het (gelukkig) niet. Infrarood is namelijk overal: de helft van de energie die de zon op de aarde loslaat arriveert in de vorm van infrarood. Speciale hardware kan wel infrarood waarnemen, zoals nachtkijkers en thermische camera's. Zo kunnen brandweermannen bijvoorbeeld door rook heen kijken. ☛Lees ook: Apple AirPods Pro en AirPods te koop voor laagste prijs ooit Primeur Tot nu toe bleef het daar echter voornamelijk bij: dure hardware die alleen voor specialistische beroepen ingezet werd. Tot nu dus. Smartphones zijn al langer uitgerust met infrarood-sensoren. Apple gebruikt ze bijvoorbeeld voor Face ID. Maar je zult je iPhone moeten jailbreaken om ze in te zetten om door objecten en kleding heen te kijken.

Door kleding heen kijken app mac

Door kleding heen kijken app login

door kleding heen kijken app play

Door kleding heen kijken app en

  • Www.kleding.nl betrouwbaar? Check het direct! - Webshopchecker
  • Chinese smartphone kijkt doorheen je kleren - PNWS
  • Contact nederlands voor anderstaligen audio digital
  • Door kleding heen kijken app en
  • Vis uit de oven
  • Door kleding heen kijken app engine
  • Door kleding heen kijken app exceptionnel
  • Door kleding heen kijken app de

Door kleding heen kijken app install

Door kleding heen kijken app android

Onverwachts neveneffect zorgt voor privacy-problemen. Hebben we dat niet allemaal stiekem gewild: een magische bril die door kleren heen kan kijken? In elke carnavalwinkel met fop-attributen kan je voor een appel en een ei een x-ray-brilletje kopen. Die dingen werken natuurlijk voor geen meter. Maar nu is er de Chinese OnePlus 8 Pro smartphone die door kleren en plastiek heen kan kijken. Naar verluidt zouden de ontwerpers zelf verrast zijn van wat het cameraatje allemaal kan. Blijkbaar werden de Chinezen wakkergeschud door foto's en filmpjes op sociale media waarop te zien is dat de camera door een plastiek afstandsbediening en telefoon kan kijken, en zelfs door je T-shirt. De OnePlus 8 Pro kwam vorige maand op de markt en beschikt over vier verschillende lenzen, waaronder het Photochrome wonderlensje. Het is niet duidelijk waarom de fotofilter dat effect heeft. Mogelijk heeft het te maken met de infraroodsensoren waarmee de telefoon is uitgerust. Infraroodlicht is niet zichtbaar voor het menselijk oog, maar kan wel worden opgepikt door bepaalde camera's.

Tot die tijd kun je dus nog naar hartelust gluren met je OnePlus 8 Pro. En daarmee levert de smartphone een unieke feature in. Een absoluut gemis, of valt het allemaal wel mee? I'm sad that they decided to do this… I think it gives a unique feature to OnePlus 8 Pro, and it didn't see through any of clothes I tested.. — Ben Geskin (@BenGeskin) May 19, 2020 Lees Interacties

Sun, 12 Sep 2021 16:22:35 +0000