000 inwoners. Landelijk gezien liggen het aantal inbraken op 45 per 10. 000 inwoners. Download voor meer buurtinformatie ons woonrapport. Leeft in een buitengebied Lage bevolkingsdichtheid in gebied Woont waarschijnlijk in een vrijstaande woning Werkt in agrarische sector, bosbouw of visserij Bezit meerdere motorvoertuigen Vergelijkbare woningen Makelaars vergelijken? Ga naar onze partner Bezig met het ophalen van de vergelijkbare woningen

Wageningsestraat 2d, 6673DC Andelst - Promodomo

Afwijkende prijszetting De meterprijs van deze koopwoning wijkt EUR 279 af: dat is een factor 0. 50 versus de gemiddelde afwijking van EUR 554 in de wijk Verspreide huizen Zettense Veld. Landelijk gezien komt een dergelijke afwijking van het gemiddelde met factor 0. 50 of hoger in 60. 20% van de gevallen voor. Bekijk Aanbod straat: Wageningsestraat Rangstraat De Wageningsestraat bezet momenteel plek 4 o. b. v. de gemiddelde vraagprijs en plek 5 o. meterprijs. Het totaal aantal straten met aanbod bedraagt drie duurste straten in de wijk Andelst zijn: 1 Ambachtsweg (EUR 589000) 2 Prins Clausstraat (EUR 439500) 3 Kerkstraat (EUR 398000) (o. de gemiddelde vraagprijs). Naar meterprijs zijn de drie duurste straten: 1 Ambachtsweg (EUR 3927) 2 Sportweg (EUR 2589) 3 Fruithofstraat (EUR 2571). Aanbodtermijn De Wageningsestraat 14 staat korter te koop dan het buurtgemiddelde (1. 5 jaar vs 2. 3 jaar). Het aanbod van postcodegebied 6673 en de plaats Andelst is ongeveer even oud (2. 3 jaar vs 2. Perceelverschil Het verschil in perceeloppervlak versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt -6%.

Deze geschatte woningwaarde is slechts ter indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Bekijk alle FAQs

Prijsklasse van: tot:

0 m bij 85.

395 m² (87 m diep en 85 m breed) Ligging tuin zuidwest Energie Isolatie dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geïsoleerd Verwarming c. v. -ketel, gashaard Warm water c. -ketel C. V. -ketel Nefit Smartline HR CV-combiketel (combiketel) uit 2004 in eigendom Parkeergelegenheid Soort parkeergelegenheid openbaar parkeren Afbeeldingen

Wageningsestraat 3 Andelst 6673DA Verkoopmakelaar RAS Makelaars & Hypotheken Hoofdstraat 50 Zetten 6671CE Type woning Eengezinswoning Woonoppervlakte 156 m 2 Aantal kamers 5 Aangeboden sinds 2 mei 2019 Omschrijving BIJZONDERE SITUATIE: DEZE WONING IS BINNEN DE FAMILIE VERKOCHT, HIERDOOR NIET MEER VOOR DERDEN BESCHIKBAAR. Op een bijzonder mooie en unieke landelijke locatie gelegen goed onderhouden jong royaal vrijstaand woonhuis (bouwjaar 2004) met aan de achterzijde een grote deel voor multifunctioneel gebruik, bijv. kantoorruimte, extra woonruimte, praktijkruimte, etc. Ook is er een vrijstaande schuur en carport aanwezig. Deze woning is op een groot perceel van 11. 770 m2 gelegen en heeft een eigen boomgaard. De woning heeft alle voorzieningen (bad- en slaapkamer) op de begane grond. WELKOM bij de Wageningsestraat 3 te Andelst. Via de oprit toegang naar de entree van de woning. U komt binnen in de centrale hal waar u o. a. toegang heeft tot de meterkast, het wandtoilet met fontein en een trapopgang naar de eerste verdieping.

U bent hier: Home / Verspreide huizen Zettense Veld / Wageningsestraat / Prijspositie Wageningsestraat 14 Opmerking Waarschijnlijk is de woning verkocht of om een andere reden van de markt gehaald. Wel hebben wij nog een prijspositie beschikbaar per september 2014 HuisX Laatste peildatum 02-September-2014 HuisX HuisX Wageningsestraat 14 prijspositie: Prijspositie plaats - landelijk Prijspositie buurt - landelijk Prijspositie woning - buurt Bekijk Prijshistorie Prijspositie Het huis is neutraal geprijsd versus andere huizen in deze wijk. De woning ligt in een gemiddeld geprijsde wijk: noch duur noch goedkoop. De plaats is ook gemiddeld geprijsd. Prijsverschil Het prijsverschil versus andere huizen met een tuin uit hetzelfde postcodegebied bedraagt 14% (EUR 2324 vs EUR 2045). Het betreft hier de vraagprijs per vierkante meter woonoppervlak. Rangpositie Deze woning bezet op basis van de gevraagde meterprijs de 8e plek van de in totaal 29 te koop staande woningen (woontype: Huis_met_tuin) in deze buurt.

Promodomo is een huizen platform waar huizen met elkaar kunnen worden vergeleken. Wij zijn dus niet de daadwerkelijke verhuurders van deze panden. Ook kunnen wij u helaas (nog) niet in contact brengen met de verhuurder. Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt. Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen. Is Promodomo ook beschikbaar voor professionals? Promodomo is altijd op zoek naar interessante partners op het gebied van wonen. Wil je kijken wat wij voor jou kunnen beteken? Neem contact op met [email protected]. Mijn huis staat op Promodomo, hoe kan dat? Op Promodomo tonen wij alle woningen in Nederland, te koop en niet te koop. Ons doel hiervan is een woningmarkt creëren waar transparantie voorop staat. Om een transparante woningmarkt mogelijk te maken verzamelen wij van elke woning in Nederland openbare data. Vervolgens biedt Promodomo jou de mogelijk om zelf de regie te nemen over jouw woning door de mogelijkheid te bieden om jouw woning te claimen.

  • Er wonen twee motten tekst
  • Wie weet welke niveaus en studies je moet volgen om juf van de onderbouw te worden op de bassichool ??? - GoeieVraag
  • Je bent bijna op de pagina die je zoekt [funda]
  • Huis te koop wageningsestraat andelst per
  • Huis te koop wageningsestraat andelst met
  • Hoe de opening tussen matras en bedframe te vullen? 4 eenvoudige stappen! - Krostrade
  • Wageningsestraat 3 Andelst (6673 DA) - Jumba.nl
  • Uitnodiging voor een kinderfeestje; ideeën en tips!
Mon, 13 Sep 2021 00:53:09 +0000