1. App installeren op samsung smart tv
  2. App installeren op samsung smart tv 24 inch
  3. App installeren op samsung smart tv online
  4. Handige tips voor je Samsung Smart TV | Simulator

Zodra de app is gedownload, kun je 'Openen' selecteren om de app direct vanuit zijn pagina te openen. Op LG Smart tv's 1 Zet je tv aan. Onthoud dat je televisie met het internet verbonden moet zijn om apps te kunnen downloaden. 2 Druk op je afstandsbediening op de knop SMART. Hierdoor ga je naar de thuispagina. 3 Selecteer het profielicoon. Dat is het icoon in de vorm van een persoon, rechtsboven in het scherm. 4 Voer je LG-account informatie in en selecteer Sign In. Je accountdetails zijn onder andere je e-mailadres en je wachtwoord. 5 Scroll op de afstandsbediening van je tv omhoog. Hierdoor scrollt de thuispagina naar rechts en kun je de verschillende appcategorieën zien. 6 Selecteer een appcategorie. Op de thuispagina staan verschillende kaarten met categorienamen (bijv. 'GAME WORLD') in de linker bovenhoek. Als je een categorie selecteert kun je de bijbehorende apps zien. 7 Selecteer een app die je wilt downloaden. Hierdoor ga je naar de pagina van de app. 8 Selecteer Install. Deze knop staat direct onder de titel van de app.

App installeren op samsung smart tv

  • Mini en maxi het concert de la
  • App installeren op samsung smart tv 32 inch
  • App installeren op samsung smart tv 32
  • Handige tips voor je Samsung Smart TV | Simulator

App installeren op samsung smart tv 24 inch

app installeren op samsung smart tv shows

App installeren op samsung smart tv online

Je hebt een nieuwe Samsung smart tv gekocht. Binnenkort bekijk je je favoriete films, series en sportevenementen direct via internet op je televisie. Voordat het zover is, verbind je de televisie met internet en download je je favoriete apps. Hoe je dit doet, laat ik je in de volgende stappen zien. In het kort Wat gaan we doen? Samsung Smart Hub klaarmaken voor gebruik. Hoe lang duurt dit? 5 tot 10 minuten. Wat heb je nodig? Een Samsung smart tv en de bijbehorende afstandsbediening. Het wachtwoord van je wifinetwerk of een netwerkkabel die verbonden is met je netwerk. Stap 1: verbind je smart tv met internet Om apps te gebruiken en downloaden, verbind je je smart tv met internet. Op de volgende pagina lees je hoe je dit doet. Is je tv al met internet verbonden? Sla deze stap dan over. Stap 2: zoek de gewenste app Om een app te openen, selecteer je deze met behulp van de pijltjestoetsen op je afstandsbediening en druk je op enter. Dit is de knop in het midden van de pijtjestoetsen. De apps kun je op 3 plekken vinden: De startbalk.

Handige tips voor je Samsung Smart TV | Simulator

app installeren op samsung smart tv 24

Als de Apple tv-app op je iPhone gebruikt, moet je die eerst openen. [2] 3 Scroll door de apps in de App Store. De App Store laadt standaard de 'Featured', waar je populaire apps ziet. Je kunt ook naar 'Zoeken' scrollen, tik op de gebruiksaanwijzing en tik de naam van een app om daar specifiek naar te zoeken. Door de tab 'Categorieën' te kiezen, zie je verschillende categorieën apps. Selecteer een app, die je wilt downloaden en tik op de afstandsbediening. Hiermee open je de pagina van de app. Als op het tabblad 'Categorieën' staat, moet je eerst een categorie kiezen. Selecteer INSTALL en tik op de afstandsbediening. Deze optie zou in het midden van de pagina van jouw app moeten staan. Je app wordt naar je Apple tv gedownload. In het geval van betaalde app, geeft deze knop de prijs van de app weer. Je kunt bij betaalde apps om het wachtwoord van je Apple-ID worden gevraagd. [3] Op een Amazon Fire tv Zet je tv aan. Als je Fire Stick om de standaard (of laatst gebruikte) input zit, wordt hierdoor de thuispagina van de Amazon Fire tv geopend.

  1. Cake met yoghurt en amandelmeel 2
  2. Wat te doen bij erge keelpijn den
  3. Hoe is de pest in europa gekomen in israel
  4. Nacht van holland line up 2018 wiki
Sun, 12 Sep 2021 19:28:56 +0000