Toch een vakantie in de winter? Daar is Egypte ook erg geschikt voor. Het is er dan misschien niet ontzettend warm, maar de zon schijnt en de temperaturen zijn toch nog rond de 20 graden. We hebben de uitkomsten van de bovenstaande grafieken nog even voor u op een rijtje gezet. Warmste maanden: juni en juli Minste neerslag en meeste zonuren, dus perfect strandweer: mei, juni, juli en augustus Hoogste gemiddelde dagtemperatuur: juni en juli Laagste gemiddelde dagtemperatuur en koelste maand: januari Meeste neerslag: september Minste neerslag en droogste maand, dus beste reistijd voor een zonovergoten vakantie: juni en juli

Weer in Egypte in december 2021 - Klimaat en temperatuur

het weer egypte in december 2013

Het weer egypte in december 2013

Het klimaat is aangenaam in dat gebied in december. Er is geen regen gedurende december. U zult lekker droog blijven tijdens uw reis! Met ideale weersomstandigheden, is december een aan te raden tijd om op deze plek te gaan. 24°C 20°C 19°C 26°C 22°C 21°C 22°C 18°C 17°C 25. 6°C 24. 2°C 23. 2°C 60% 60% 59% 10:48 10:27 10:36 meer informatie over het klimaat in Hurghada in december Klimaat in Luxor in december In de maand december, de gemiddelde temperatuur in Luxor is 20°C (maximumtemperatuur is 23°C en minimumtemperatuur is 17°C). Het klimaat is heel goed daar in december. Het regent niet (of bij hoge uitzondering) gedurende december. U zult voor regen behoed zijn tijdens uw verblijf! Met goed weer is december een goede maand om op deze plek te gaan.

Het weer egypte in december 2010

het weer egypte in december 2009

Klimaat en temperatuur in Egypte - Het weer in Egypte | Corendon

Klimaat en temperatuur in Egypte - Wat is het weer in Egypte? Met Egypte als vakantieland is lekker weer natuurlijk erg fijn. Om te bepalen wanneer u wilt gaan, is het handig om vooraf te weten wat het weer is. Egypte kent grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht en tussen zomer en winter door het woestijnklimaat. Er zijn duidelijk twee verschillende seizoenen: van mei tot oktober een hete zomer en van november tot april een koele winter. In de grafieken hieronder kunt u direct het weer van Egypte bekijken. U ziet de gemiddelde temperatuur, de gemiddelde zeetemperatuur, het aantal zonuren en de neerslag. Zo weet u precies wanneer het weer het beste is voor uw vakantie naar Egypte. Actuele weersverwachting Egypte Gaat u binnenkort op vakantie naar Egypte? Check dan hieronder het actuele weerbericht. EGYPTE WEER Klimaat Egypte in de zomermaanden In Egypte is het prachtig weer en er zijn fantastische plekken om te duiken aan de oostkust en de zuidelijke Sinaïkust. Vandaar dat de Rode Zee een geliefde plek is voor de watersporters en duikers onder ons.

  1. Haiyore nyaruko san w op
  2. Mag moeder kind bij vader weghouden
  3. Klimaat en temperatuur in Egypte - Het weer in Egypte | Corendon
  4. Zijn de winkels open met hemelvaart
  5. Het weer egypte in december 2010
  6. Seks in Bijbel en Koran - Nieuw Wij
  7. Friet snijden met nicer dicer je
  8. Toegang tot Vinden geweigerd
  9. Het weer egypte in december 2014
Sun, 12 Sep 2021 22:46:49 +0000