De Amerikaanse bestseller is het enige niet-Japanse model in de Top 6; met de Honda CR-V en Civic op de 4e en 5e plaats en de Nissan Sylphy op de 6e plaats dankzij zijn status als best verkochte auto in China (542. 725 van de in totaal 674. 663 verkochte auto's). Twee andere Amerikaanse bedrijfswagens, de Chevrolet Silverado en de Ram pick-up, eindigden respectievelijk op de 7e en 8e plaats, vóór de Volkswagen Tiguan, het Europese topmodel, en de Toyota Camry, die de top 10 afsluit. De Hyundai Tucson (12e) en de Mazda CX-5 (20e) staan ook hoog genoteerd. Tesla nog steeds elektrokoning Slechts één volledig elektrische auto haalt de Top 20, en dat is natuurlijk een Tesla. De Tesla Model 3 staat op de 16e plaats met 439. 760 verkochte exemplaren, wat bevestigt dat de Amerikaanse constructeur nog een stap vooruit heeft gezet. Het zal echter interessant zijn om te zien of hij in 2021 de vergelijking zal doorstaan met Volkswagen, dat een groot elektrisch offensief heeft gelanceerd met zijn betaalbaardere ID.

Meest verkochte auto ter wereld ooit

meest verkochte auto ter wereld

Meest verkochte automerk ter wereld se

  • Meest verkochte automerk ter wereld et
  • Meest verkochte automerk ter wereld en
  • Uitstapjes die geen geld kosten
  • Best verkochte auto ter wereld ooit
  • Meest verkochte automerk ter wereld de
  • Meest verkochte automerk ter wereld 10
  • Meest verkochte auto ter wereld 2020
  • Meest verkochte automerk ter wereld es
  • Adreswijziging ing en of rekening 2
  • Oude haven zierikzee - Vastgoed in Zierikzee - Mitula Woning
  • Wat is een goede ademhaling yahoo
  • Meest verkochte automerk ter wereld em

Meest verkochte automerk ter wereld 10

Ben jij op zoek naar een Toyota Corolla? Kies uit meer dan 30. 000 wagens op Nieuw én tweedehands! Ontdek onze laatste Toyota Corolla zoekertjes nu hier: Je gebruikt een oude versie van Internet Explorer. Upgrade ajb naar een nieuwere versie. Je gebruikt een oude versie van Safari en/of iOS. Upgrade ajb naar een nieuwere versie. Mobly wil jou een persoonlijke en kwaliteitsvolle ervaring op zijn websites en apps bieden. Als aangemelde gebruiker geniet je van extra voordelen en diensten: je kan onder meer gratis je wagen te koop stellen, je favoriete zoekertjes bijhouden, zoekopdrachten beheren, je nieuwsbrief inschrijvingen up-to-date houden. Je kan deelnemen aan acties of wedstrijden en we kunnen je interessante artikels voorstellen. Hoe doen we dit voor onze websites en apps? We gebruiken cookies of gelijkaardige technologieën. Deze hebben verschillende functies. Ze houden bijvoorbeeld bij hoeveel bezoekers er komen en welke zoekertjes het meest bekeken worden. Daarnaast helpen ze om voorkeuren te onthouden en interesses te leren kennen.

Meest verkochte automerk ter wereld il

Home Nieuws Toyota ook op plaats twee Nieuws 27 januari 2021 om 10:18 Opnieuw is de Toyota Corolla de bestverkochte auto ter wereld. In 2020 was het zelfs het enige model waarvan meer dan 1 miljoen exemplaren werden verkocht. Op de tweede plaats staat nóg een Toyota; de RAV4. De Toyota Corolla geldt al jaren als de meest verkochte auto ooit. Ook 2020 doet wat dat betreft weer een duit in het zakje, want opnieuw is het de Corolla waarvoor wereldwijd de meeste koopcontracten werden getekend. Dat blijkt uit cijfers van Focus2Move. Hoewel de verkoop ten opzichte van 2019 mede door de coronacrisis met maar liefst 8, 8 procent daalde, was de Corolla het enige model dat vorig jaar meer dan een miljoen keer de showroom uitreed. Op plek twee staat ook een Toyota, namelijk de RAV4. Daarvan werden er zelfs 1, 9 procent meer verkocht dan in 2019, zodat het totaal uitkwam op 971. 516 exemplaren. Uiteraard richt men zich bij deze cijfers op 'gewone' personenauto's, anders zouden we op de tweede plaats de Ford F-150 tegenkomen.

Meest verkochte automerk ter wereld op

meest verkochte automerk ter wereld restaurant meest verkochte automerk ter wereld e

3 en ID. 4. Volkswagen, de enige Europeaan in de Top 20 Nog een bewijs dat de Europese markt niet zo'n vette kluif meer is voor constructeurs, is Volkswagen, dat sterk staat op de Amerikaanse en Chinese markt en het enige Europese merk is in de top 20 van de wereldwijde autoverkopen. De Duitse constructeur heeft vier modellen - Tiguan, Golf, Lavida (de Chinese Passat) en Polo - in dit klassement. Behalve de pick-ups zijn er echter ook geen Amerikaanse personenwagens te vinden in de top 20.

Sun, 12 Sep 2021 19:43:42 +0000