2x En ik win! !

Guus Meeuwis - Hé Zon songtekst | Songteksten.nl - Your Lyrics Source

he zon kom maar op na he zon kom maar op.com

He zon kom maar op liedje

Het leven tot vandaag stelde niet zoveer voor Steeds hetzelfde liedje, t kabbelde door Nauwelijks nog spanningen en zelden een strijd Ik was het vuur der vonken kwijt Maar toen ik vanochtend opstond voor een nieuwe dag, En ik een streepje zon door de gordijnen zag Dacht ik dit is dag één voor de rest van de tijd Ik ga voor onsterflijkheid. Ik ga iets doen dat nooit eerder iemand deed Vandaag ga ik iets doen waardoor je mij nooit meer vergeet Hé zon, kom maar op, ik ben overal voor in En kijken wie het langst kan stralen En ik denk dat ik win. Ik ga niet zitten wachten, tot geluk mij vind Ik wil graag vooraan staan als de show weer begint Ik zal ze laten zien wat ik allemaal kan, Daar wordt mijn wereld beter van En ik denk dat ik win Waarom zou ik er van vanaf vandaag niet voor gaan Er zijn nog zoveel dingen niet of half gedaan En maak jezelf onsterfelijk en geef het door Uiteindelijk krijg je er weer een leven voor En ik denk, En ik voel Ik geloof, Ik bedoel Ik beloof dat ik win En ik win!

He zon kom maar op video

  • He zon kom maar op mywort
  • FM radio streamen naar Bluetooth oordopjes - Audio en HiFi - GoT
  • He zon kom maar op liedje
  • Strijkt die de snaren glad
  • He zon kom maar op da
  • He zon kom maar op de
  • Het kabinet den haag parkeren video

Het leven tot vandaag stelde niet zo veel voor. Steeds hetzelfde liedje het kabbelde door.

He zon kom maar op hernie discale

heeft toestemming van Stichting FEMU om deze songtekst te tonen. De songteksten mogen niet anders dan voor prive-gebruik gebruikt worden, iedere andere verspreiding van de songteksten is niet toegestaan.

he zon kom maar op youtube

Het Leven tot vandaag stelde niet zoveel voor Steeds hetzelfde liedje het kabbelde door. Nauwelijks nog spanningen en zelden een strijd. Ik was het vuur de vonken kwijt. Maar toen ik vanochtend opstond voor een nieuwe dag. En ik een streepje zon door de gordijnen zag. Dacht ik dit is dag 1 voor de rest van de tijd. Ik ga voor ontsterfelijkheid. Ik ga iets doen wat nooit eerder iemand deed. Vandaag ga ik iets doen waardoor je mij nooit meer vergeet. He zon kom maar op! Ik ben overal voor in. Kijken wie het langst kan stralen. En ik denk dat ik win. Ik ga niet zitten wachten tot geluk mij vind. Ik wil graag vooraan staan als de show weer begint. Ik zal ze laten zien wat ik allemaal kan. Daar wordt mijn wereld beter van. Waarom zal ik er vanaf vandaag niet voor gaan. Er zijn nog zoveel dingen niet of half gedaan. Maak jezelf ontsterfelijk en geef het maar door. Uiteindelijk krijg je er weer een leven voor. Ik ben overal voor in En ik denk en ik voel, ik geloof, ik bedoel, ik beloof dat ik win.

Sun, 12 Sep 2021 20:18:32 +0000