Wil jij je kinderen verrassen, dan is een overnachting in het originele Efteling hotel een aanrader. Overnacht in een van de betoverende themasuites als de Doornroosje, Roodkapje of Noorderlicht suite. Supergaaf! Maar ook de comfort kamers zijn heerlijk om in te overnachten en bovendien wat voordeliger. Leuk om te weten; kinderen mogen zelf inchecken aan de balie, is er een speciale 'speelkamer' en schuiven de sprookjesfiguren aan bij het ontbijt. Het ontbijt, toegang tot de Efteling en parkeren is altijd inclusief. Tip! Boek het originele Efteling hotel! Je overnacht dan in een comfort kamer voor 4 of 5 personen of kies voor een van de 20 sprookjesachtige themakamers Kinderhotel Guesthouse Hotel Kaatsheuvel Guesthouse Hotel Kaatsheuvel ligt in Kaatsheuvel op slechts 7 wandelminuten van de Efteling. Zeker voor gezinnen is Guesthouse Hotel Kaatsheuvel een aanrader, want ook met 3 of 4 kinderen kun je hier prima terecht! Het Guesthouse is stijlvol en speels ingericht en beschikt over een restaurant, een sfeervol terras en voor kinderen is er een toffe buitenspeeltuin.

Goedkoop eten in de efteling

Als je naar een pretpark gaat, verwacht je op culinair gebied weinig variatie: friet en hamburgers en als je geluk hebt een niet al te beroerde kop koffie. De Efteling speelt in op een veel diverser aanbod, met legio eettentjes die allemaal wat anders te bieden hebben. Culy trok naar Kaatsheuvel voor héél veel ritjes in de achtbaan én om te ontdekken waar je het beste kunt eten in De Efteling. Koffie, thee en iets lekkers Geen grotere opkikker denkbaar dan een goede kop koffie of thee, en o, wat een genot als de kwaliteit dan ook nog eens goed is. In De Efteling struikel je haast over de plekken waar je je kunt laven ( pun not intended …) aan de cafeïne. De koffie is van Douwe Egberts en top, de thee is van Lipton en overal kun je er wel een lekkere koek of een muffin bij krijgen. Soms ook lekker op z'n Eftelings, in de vorm van een hartje. Tip: het leukste koffietentje staat direct na de ingang, in de vorm van een rijdende koffiemolen. Brabantse worstenbroodjes! Denk je aan Brabant, dan denk je aan Brabantse worstenbroodjes!

Als je je goed voorbereidt kun je optimaal van je uitje genieten. Welke attracties vind jij het leukst? Laat het ons weten! Bronvermelding: Alle media in dit artikel zijn afkomstig van

De Efteling staat garant voor een dagje bomvol plezier. Wandel door het Sprookjesbos en stap in Droomvlucht, uiteraard mag je de Baron 1898 en Symbolica niet overslaan. Eén dagje Efteling is geweldig! Maar maak je dagje Efteling nog specialer door te blijven overnachten nabij de Efteling en een Efteling arrangement te boeken. Je hoeft dan na een dagje Efteling niet naar huis te rijden, zodat je tot rust kunt komen. Veel Efteling arrangementen zijn inclusief tickets tot de Efteling. Er zijn 2- alsook 3-daagse Efteling arrangementen boekbaar. 2-daags Efteling arrangement van Hotel de Korenbeurs Hotel de Korenbeurs is gelegen in het dorpje Made en is een perfecte keuze als je na een dagje Efteling geen zin hebt om naar huis te rijden! Want de Efteling ligt op slechts 20 autominuten. Ideaal! Bovendien kun je via Voordeeluitjes het 2-daags Efteling arrangement boeken. Na een dagje Efteling blijf je dan slapen, in de morgen staat het ontbijtbuffet klaar en zijn de tickets voor de Efteling inclusief (p. p. ).

goedkoop eten in de efteling se goedkoop eten in de efteling google

We laten resultaten in omliggende steden zien. Zoekopdracht beperken tot Kaatsheuvel. 1. De IJscolademan 16 beoordelingen Dessert € "prima ijsje" "Lekker ijs op het dagen. " 2. Brasserie Het Genieten 35 beoordelingen Nu gesloten Nederlands € Menu "Heerlijk zitten nu nog een goede service... " "Genieten bij genieten. " 3. Wok of King 94 beoordelingen Nu open Vis en zeevruchten, Aziatisch € 3. 8 km Loon op Zand "Zoals vanouds altijd heel druk. " "Prima" 4. McDonald's Waalwijk 35 beoordelingen Nu open Fastfood € 3. 4 km Waalwijk "Even snel wat ongezonde hap halen" "Te druk! Bestelling niet compleet" 5. Bistro Montmartre 48 beoordelingen Nu open Frans, Nederlands € Menu 5. 8 km Waalwijk "Uit eten voor een leuke prijs" "Lekker en niet duur! " 6. Aspendos 21 beoordelingen Europees, Italiaans € 4. 4 km Loon op Zand "Goede snack" "Pizza" 7. Eethuis Van Holst 50 beoordelingen Nu open Nederlands, Europees € Menu 7. 8 km Dongen "Eet smakelijk" "Lekker eten, vriendelijke bediening maar... "

goedkoop eten in de efteling en

De wifi is inclusief net als het ontbijt als je boekt via Voordeeluitjes! Guesthouse Hotel Kaatsheuvel scoort een 8, 9 op Zoover! Tip! Boek een van de trendy en ruime familiekamers via Voordeeluitjes Landal Kaatsheuvel: Op vakantie vlakbij de Efteling Grenzend aan Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen ligt het gloednieuwe en kindvriendelijke Landal park Kaatsheuvel. Ideaal als uitvalsbasis voor een dagje Efteling. Huur een fiets en fiets Nationaal Park De Loonse en de Drunense duinen in en neem daarna in duik in het overdekte zwembad met peuterbad. Nagenieten doet u in de luxe en trendy vakantiebungalows. Goed om te weten: Er zijn ook groepsbungalows boekbaar. Ideaal dus voor een vrienden- of familieweekend! Interesse in een vakantie nabij de Efteling? Boek hier Landal Kaatsheuvel Efteling Bosrijk Naast een overnachting in een hotel, kun je ook slapen op Efteling Bosrijk. Dit is een vakantiepark pal naast de Efteling, wat compleet in de Efteling stijl is gebouwd. De Efteling huisjes liggen verspreid in een bosrijke omgeving en zijn een oase van rust na een dagje Efteling.

Het is dus slim om, als dit mogelijk is, je bezoekje buiten deze periodes om te plannen. Op de website van de Efteling kun je precies zien op welke dagen het druk of juist rustig is. Als je met de auto gaat, doe je er goed aan van tevoren uit te zoeken wat de snelste route is. Soms kan het lonen om een korte omweg te nemen, als je daarmee bepaalde drukke knooppunten kunt vermijden. Ook kan het slim zijn om wat vroeger of juist wat later te vertrekken, zodat je niet in de file komt te staan. Die files kun je natuurlijk ook vermijden door met het openbaar vervoer te gaan. De Efteling is met de trein en bus makkelijk te bereiken. Hou altijd de actuele vertrektijden in de gaten om vertraging te vermijden. Gaan jullie met het hele gezin? Niet alle attracties zijn geschikt voor kleine kinderen. Voor de achtbanen moet je vaak 1. 20m of zelfs 1. 40m lang zijn. Om teleurstelling te voorkomen is het slim om thuis even de kids goed op te meten, zodat ze niet voor niets in een lange wachtrij komen te staan.

  • De Efteling: Ga Niet Voordat Je Dit Gelezen Hebt - Planjeuitje
  • Goedkoop eten in de efteling youtube
  • Eten in de buurt van de Efteling
  • Hoe lang kun je verse vis bewaren meaning
  • Goedkoop eten in de efteling la
  • Goedkoop eten in de efteling 14
  • Goedkoop eten in de efteling
  • Dagje naar de Efteling? Met deze tips voorkom je een aanslag op je portemonnee - Omroep Brabant
  • De 5 beste goedkope restaurants in Kaatsheuvel - Tripadvisor
  • Bij nood breek glas kad merad
  • Goedkoop eten in de efteling 7
  • Goedkoop eten in de efteling te

De befaamde worstenbroodjes van Houben worden al sinds 1935 volgens familierecept gebakken. Tijdens de Winter Efteling staat Houben met een food truck direct na de ingang klaar met om je te verwelkomen met de warme snacks. Of je worstenbrood lust? Nou, wij wel hoor! En er is voor elk wat wils: naast het traditionele worstenbroodje is er namelijk ook een vegetarische variant en een worstenbroodje met een halal lamsworstje. Het deeg van de broodjes smaakt kakelvers, en zowel het worstje van varkensvlees als de vega variant zijn goed. Tip: Bezoek je De Efteling na de winter, dan kun je ze het hele jaar door halen bij restaurant De Gulden Gaarde in het park. Verse sapjes, smoothies en verse broodjes en salades Snak je naar iets gezonds? In de Gulden Gaarde (helemaal achterin Het Marerijk; in het gebouw van Droomvlucht) vind je zelfbedieningsrestaurant De Gulden Gaarde. Hier kun je verse smoothies met mango, aardbei of bosvruchten halen, maar ook verse limonade met watermeloen, citroen en munt.

Ook vind je er informatie over de attracties; als je erop klikt komt er een korte beschrijving van wat het precies inhoudt, en voor wie de attractie wel of niet geschikt is. Als je eenmaal in het park zelf bent wordt de plattegrond in de app pas echt interactief. Als je even verdwaald bent heb je zo je weg weer gevonden. De app rekent zelfs voor je uit hoe ver het nog lopen is naar de volgende achtbaan, en hoe lang de wachttijden op dit moment zijn. Met deze app heb je dus echt alle informatie in je hand. Super handig! Plan nog meer uitjes: Logeren in het Efteling Hotel of Bosrijk Kun je geen genoeg krijgen van de wereld vol wonderen? Wij begrijpen precies hoe je je voelt. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om van je dagje Efteling een langer uitje te maken: met een overnachting in het Efteling Hotel of Bosrijk! Het Efteling Hotel is een vier-sterrenhotel met verschillende soorten kamers. Je verblijf wordt extra leuk in één van de themakamers. Wat dacht je van een overnachting in een kamer met onderwater thema?

Sun, 12 Sep 2021 15:50:34 +0000