• 24 augustus 2021, 21:18 Regio Aanleiding voor het congres en de ledenvergadering van dinsdag is de desastreus verlopen verkiezingscampagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart, die resulteerde in een nederlaag. De commissie-Spies schreef het kritische evaluatierapport Zij aan zij werken aan herstel!, met als belangrijkste conclusie dat het CDA, dat vier zetels verloor en op vijftien uitkwam, de verkiezingen van zichzelf had verloren. Geharrewar rond de lijsttrekkersverkiezing, Wopke Hoekstra die die rol eerst niet wilde maar het ineens wel werd nadat Hugo de Jonge terugtrad (waarbij Pieter Omtzigt gepasseerd werd), de plotselinge wijziging van de campagneslogan en het programma, de scheve schaatsen die Hoekstra reed in de campagne, het was allemaal te veel voor de kiezer. Economisch vooruitgangsdenken De partijtop is niet bij machte geweest de christen-democratische beginselen goed voor het voetlicht te brengen, betoogde lid Hildebrand Bijleveld, zelf campagneleider in Noord-Nederland.

Het weer van vandaag in den haag

De opleiding heeft aangifte gedaan. Ook de Autoriteit Persoonsgegevens is ingelicht. Specialisten onderzoeken op dit moment wat er precies is gebeurd, welke schade de hackers hebben aangericht en hoe de systemen snel weer toegankelijk gemaakt kunnen worden. "We zetten alles op alles zodat het onderwijs vanaf volgende week kan starten", zegt bestuurslid Harry de Bruijn in een verklaring. [b] Met dank aan NOS Journaal! [/b] Berichtnavigatie

Het weer van morgen in den haag

Welkom in Den Haag! " — Newsroom Den Haag (@Newsroom070) August 23, 2021 HOPweek De HOPweek is de introductieweek voor nieuwe studenten aan de Haagse faculteit van de Universiteit Leiden en die is vandaag begonnen. Net als vorig jaar is er gekozen voor een hybride introductietijd. Dat betekent dat er deze week een programma is met online en fysieke activiteiten. In sommige gevallen wordt dat gecombineerd waardoor studenten in een kleine groep bij elkaar zullen zijn. De studenten zullen met de fysieke activiteiten ook in de stad te vinden zijn. Dat gebeurt bijvoorbeeld aankomende vrijdag wanneer er een The Hague park run wordt georganiseerd. Een echte tour door de stad wordt wel georganiseerd, maar deze is dan weer online. Introductie Den Haag voor studenten Andere jaren was Den Haag ook het toneel van de Oh Oh Intro, maar die Haagse introweek is komen te vervallen en nu is er Introductie Den Haag voor studenten om nieuwe studenten te verwelkomen in de stad. Op de website staan stedelijke introductieactiviteiten gepland waarbij studenten kennis kunnen maken met de stad, verenigingen en met elkaar.

ROC Mondriaan in Den Haag gehackt: ‘Medewerkers staan werkloos bij de vestigingen’ – HoekiFM

  • Het weer in den haag zoover
  • Friese ledenvergadering wil dat het CDA de liberale koers achter zich laat: het christelijk-sociale denken moet weer de boventoon voeren in Den Haag - Friesch Dagblad
  • Het weer van vandaag in den haag 4

Nog een week en dan zit de zomervakantie er écht op en gaat het nieuwe schooljaar weer van start. Om nieuwe studenten in Den Haag goed te laten landen zijn er natuurlijk de introperiodes, zo is er de HOPweek en Introductie Den Haag voor studenten. Nieuw is dat er nu ook een app is om studenten wegwijs te maken in de stad. In de app Student Radar vind je een verzameling van activiteiten voor en door studenten in de introperiode. Ook daarna is de app gevuld met activiteiten voor studenten, informatie over sport, studeren en verenigingen en er zijn kortingen voor studenten in te vinden. De app is een initiatief van een aantal Haagse studenten en wordt gesteund door de gemeente. Den Haag telt inmiddels ruim 31. 000 studenten. De komende weken zullen ruim 10. 000 nieuwe studenten beginnen aan een studie bij een van de zeven hogescholen en universiteiten in onze stad. Den Haag verwelkomt nieuwe studenten @bredemeijer: "Ben jij een van die studenten? Begin je studententijd met veel gezelligheid en doe mee aan de stedelijke introductieactiviteiten.

Sun, 12 Sep 2021 16:01:31 +0000