1. Dieren in nood dino kinrooi belgië de
  2. Dieren in nood dino kinrooi belgië train
  3. Dieren in nood dino kinrooi belgië videos
  4. Dieren in nood dino kinrooi belgië hotel

Home Yoshi Peters 2021-04-02T01:13:10+02:00 De VZW Dierenasiel Genk zet zich al 30 jaar met hart en ziel in voor de opvang van honden en katten. Ons doel is om onze viervoeters een 'forever home' te bezorgen. Een thuis waar ze de rest van hun leven gelukkig kunnen doorbrengen. Maar onze missie gaat veel verder dan enkel opvangen. We willen ook ons steentje bijdragen aan alles wat met dierenwelzijn te maken heeft in onze regio. Dat betekent mensen bij staan in raad en daad, samenwerken met de verschillende politiezones, projecten voor zwerfkatten-sterilisaties coördineren samen met gemeenten… VZW Dierenasiel Genk Openingsuren: Door het Covid-19 virus werken we momenteel uitsluitend op afspraak. We zijn telefonisch bereikbaar tussen 15u tot 18u, behalve op zon- en feestdagen Routebeschrijving Nieuws Succesverhalen

Dieren in nood dino kinrooi belgië de

Dieren in Nood in Kinrooi is een organisatie die vele honden en katten, maar ook andere dieren zoals schapen en meer, opvangt. Op zondag 8 oktober organiseert men een Opendeurdag. "We hebben een mooie locatie in Ophoven, waarbij we flink ruimte hebben voor onze opvang", aldus Sofie Cnudde van Dieren in Nood. De organisatie moet het voornamelijk van giften hebben. Tijdens de Opendeurdag hoopt men vele dierenliefhebbers te mogen begroeten om hen een kijkje achter de schermen te geven. De opendeurdag zal van 13. 00 tot 18. 00 uur plaatsvinden bij Dieren in Nood, aan de Eygenweg 1 in Ophoven. "We combineren de opendeurdag met een vragenparcours waarmee men een bongobon kan winnen om op hotel te gaan met een viervoeter. Ook voorzien we meerdere standjes waar je informatie in kan winnen over vrijwilligerswerk, het adopteren van een diertje en zo meer", aldus Sofie Cnudde. "Ook is er een heuse catwalk (of moeten we zeggen doggywalk? ) waar de aanwezige hondjes gepresenteerd worden en hun van hun mooiste kant mogen laten zien", aldus Cnudde die aangeeft dat bezoekers geen eigen husdieren mee moeten brengen.

Dieren in nood dino kinrooi belgië train

dieren in nood dino kinrooi belgië 6

Dieren in nood dino kinrooi belgië videos

dieren in nood dino kinrooi belgië 1

"Onze eigen viervoetertjes gaan die dag al erg veel stress hebben van alle belevenissen; lawaai en beweging; en we willen liefst zoveel mogelijk kans op incidenten uitsluiten. Daarom vragen we vriendelijk eigen hondjes en katten thuis te laten. " Cnudde vertelt dat zij en haar vrijwilligers ervan overtuigd zijn dat de opendeurdag een succes zal zijn!

Dieren in nood dino kinrooi belgië hotel

  1. Huub uit de gouden kooi boek
  2. Dieren in nood dino kinrooi belgië man
  3. Dieren in nood dino kinrooi belgië online
  4. Adopteer een achtergelaten dier | gaiakids.be
  5. Ik ben er klaar mee
  6. Wat is het verschil tussen een Bachelor of science aan een Universieit en die van een Hogeschool? - GoeieVraag
  7. Hoe herken ik een houtboor
  8. Volvo on call meerdere gebruikers
  9. Dieren in nood dino kinrooi belgië den
  10. De waarheid over de zaak Harry Quebert: vuistdikke pageturner | Punt.
dieren in nood dino kinrooi belgië video
Mon, 13 Sep 2021 03:24:20 +0000