1. Hoe moet je chrome updaten in english
  2. Hoe moet je chrome updaten os
  3. Hoe moet je chrome updaten youtube
  4. Hoe moet je chrome updaten google

Hoe updaten Google Chrome. Als u uw browser wilt updaten om een ​​modernere gebruikersinterface te hebben, evenals enkele extra functies, lees dan verder. Je vraagt ​​je misschien af hoe te updaten Google Chrome, waar? Perfect, dan moet u weten dat u op het juiste moment op de juiste plaats bent, want ik sta op het punt alles uit te leggen wat er over het onderwerp te weten valt. Allereerst moet u weten dat "Big G" -browserupdates over het algemeen automatisch en op de achtergrond worden uitgevoerd: dit betekent dat het in de meeste gevallen op een computer niet nodig is om geen bewerking uit te voeren om de nieuwste versie van de navigatieprogramma. Voor het gebruik van de browser op mobiele telefoons en tablets kan de applicatie-update handmatig of automatisch worden uitgevoerd. In de loop van de volgende regels van deze tutorial zal ik u daarom in detail alle stappen laten zien die u moet volgen, zodat u de juiste update van de browser kunt verifiëren. Hoe u Google Chrome stap voor stap kunt updaten Op ramen naar update Google Chrome en Windows U moet eerst weten dat browserupdates automatisch worden gedownload en toegepast wanneer deze wordt gestart.

Hoe moet je chrome updaten in english

Op dit moment is er dus geen update nodig. Schakel automatische update in Als u er zeker van wilt zijn dat de browser Google Chrome Het wordt altijd bijgewerkt naar de nieuwste versie, u kunt de automatische updatefunctie van de applicatie inschakelen. Om dit te doen, start u de standaard virtuele Google-winkel door op het pictogram op het startscherm te drukken (het pictogram van de gekleurde vlag) en druk vervolgens op het pictogram ☰ in de linkerbovenhoek en tik op het item configuraties. Klik ten slotte op Automatische app-update. Op het volgende scherm -> alleen via wifi als u wilt dat applicaties automatisch worden bijgewerkt zodra uw apparaat is verbonden met een Wi-Fi-netwerk. In plaats daarvan -> In elk netwerk, als u wilt dat toepassingen automatisch worden bijgewerkt, zelfs wanneer u verbinding hebt met Internet via datapakketten (dit zal echter veel Giga verbruiken). De formulering met betrekking tot automatische app-updates kan enigszins afwijken, afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt.

Het vraagt ​​bij Google-servers of er een update beschikbaar is. Als Chrome up-to-date is, wordt u hiervan op de hoogte gebracht (Google Chrome is up-to-date). Als er een update beschikbaar is, wordt deze meestal automatisch gedownload. Als dat het geval is, wacht dan totdat de update is gedownload en klik op de knop relaunch om de installatie van de Chrome-update te voltooien. Het kan gebeuren dat dit niet werkt. Misschien omdat iets de verbinding met de Google-servers blokkeert om te controleren op Google Chrome-updates, of misschien vanwege corrupte bestanden. Als dat het geval is, is een van de opties die u heeft, Google Chrome handmatig van Google te downloaden en de nieuwe Chrome-versie op deze manier op het apparaat te installeren. Ik stel voor dat u daarvoor het zelfstandige installatieprogramma voor Chrome gebruikt, maar u kunt ook het webinstallatieprogramma proberen. Het zelfstandige installatieprogramma wordt geleverd met alles om Chrome bij te werken, het webinstallatieprogramma downloadt gegevens van internet tijdens de installatie.

Hier staat of de versie up-to-date is. Een blauw vinkje geeft aan dat je over de nieuwste versie beschikt. Voor de zekerheid: de versie waarin het probleem is opgelost, is 72. 0. 3626. 121. MacBoek 2019 18 geweldige projecten voor je Mac!

Hoe moet je chrome updaten os

Als u wordt gevraagd de browser opnieuw te starten, moet u dit doen om de installatie van de update te voltooien. Als u problemen ondervindt met deze methode, kunt u de nieuwste versie van het Google Chrome-installatieprogramma handmatig downloaden en vervolgens hetzelfde uitvoeren om uw momenteel geïnstalleerde Google Chrome-toepassing bij te werken naar de nieuwste versie. Hoe u Google Chrome kunt instellen als de standaardbrowser in Windows 10-handleiding, kan u ook interesseren.

De meeste Chrome-gebruikers zullen waarschijnlijk nooit problemen ondervinden bij het updaten van Google Chrome omdat de browser is geconfigureerd om standaard automatisch te updaten. Dit geldt voor Chrome op Android, iPhone en iPad, Chrome voor de desktopbesturingssystemen Windows, Linux en Mac OS X en Chrome op Google Chromebooks. Soms kun je echter problemen tegenkomen bij het updaten van Chrome. Als u merkt dat Chrome niet meer automatisch wordt bijgewerkt of als u Chrome wilt bijwerken omdat u weet dat er een update beschikbaar is, vindt u de volgende gids nuttig omdat deze oplossingen biedt die u nuttig zult vinden. De gids is verdeeld in het bijwerken van Chrome op het bureaublad en het bijwerken van Chrome op Android. De reden hiervoor is eenvoudig: Google gebruikt verschillende updatetechnieken. Google Chrome bijwerken op het bureaublad Het allereerste wat u moet doen, is chrome: // help in de adresbalk van de browser laden. Dit doet twee dingen: Het toont de huidige versie van Chrome op de pagina.

Hoe moet je chrome updaten youtube

  1. Hoe Google Chrome bij te werken | artikelen
  2. Hoe moet je chrome updaten youtube
  3. Hoe moet je chrome updaten pdf
  4. Effect van kleuren | GAMMA
  5. Wat is de grootste tv ter wereld
  6. Hoe komen de taliban aan al die wapens, waarmee ze het Afghaanse leger terugdringen? | Nederlands Dagblad
  7. Hoe moet je chrome update.com
  8. Wanneer kan een baby rechtop zitten
  9. Huis te koop eindstraat sint geertruid mai
  10. Hoe moet je chrome updaten google
hoe moet je chrome updaten mac

Hoe moet je chrome updaten google

hoe moet je chrome updaten en

Gebruik je op je Mac de webbrowser Chrome? Dan is het belangrijk dat je een update uitvoert, zo geeft Google aan. Met de meest recente update wordt een belangrijk veiligheidslek gedicht. 'Meteen updaten' De update is al sinds vrijdag 1 maart uit, maar Justin Schuh (beveiligingshoofd bij Chrome) drukt gebruikers via Twitter nu pas op het hart om onmiddellijk te updaten. Waarom de update zo urgent is, is onduidelijk. Op Google's blog over Chrome Releases zeggen ze bewust vaag te blijven over de bug, tot dat de meerderheid van de Chrome-gebruikers de upate heeft geïnstalleerd. Zo wordt voorkomen dat hackers er misbruik van maken. Also, seriously, update your Chrome installs… like right this minute. #PSA — Justin Schuh? (@justinschuh) March 6, 2019 Google Chrome updaten op de Mac In principe wordt Chrome automatisch geüpdatet iedere keer dat je de browser afsluit. Wil je zeker weten dat je de nieuwste versie op je Mac hebt staan? Dan kun je dat als volgt controleren: Klik linksboven in de menubalk op 'Chrome' Klik op 'Over Google Chrome'.

In die zin zijn de versies van de browser die niet langer kunnen worden bijgewerkt, die van de besturingssystemen Windows XP, Windows Vista, MacOS 10. 6 - 10, 8 MacOS 10. 9. Google Chrome updaten op Android Om de browser te updaten Google Chrome en Android moet handelen via de Play Store, de standaard virtuele winkel voor Google-apparaten. Om dit te doen, klikt u op het pictogram van het Play Store, het symbool van een gekleurde vlag, die u kunt vinden op het startscherm van uw mobiele telefoon of Android-tablet. Tik nu op het icoon ☰ in de linkerbovenhoek en tik op de bewoording Mijn applicaties en games. Zie het gedeelte als u klaar bent updates, om te controleren of het browserpictogram op dit scherm staat Google Chrome. Indien aanwezig, klik op de knop -update, om de update te downloaden. In plaats daarvan als in plaats van de knop Update, zie knop Open, betekent dat Google Chrome Het is al bijgewerkt naar de nieuwste versie en u hoeft niet in te grijpen om het bij te werken. Als, aan de andere kant, het toepassingspictogram niet aanwezig is Google Chrome op het Android-updatescherm betekent dit dat de nieuwste beschikbare versie al is geïnstalleerd voor de browser in kwestie.

  1. Nokia 3310 simlock vrij maken
  2. Oud papier inleveren voor gold buy
  3. Welke schoenen onder midi rok winter
  4. Vakantiehuis huren in zuid spanje
Mon, 13 Sep 2021 01:57:24 +0000