1. Gio zwikker laat je gaan een
  2. Gio swikker laat je gran bretagna
  3. Gio zwikker laat je gaan se

Tijdsduur: 30 min. Geluid: incl. geluid voor artiest Prijs: € 795, - excl. BTW Volledige prijslijst Gio Swikker boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Gio Swikker Wilt u Gio Swikker direct boeken? Bel dan 0497-360718 Terug naar het overzicht Biografie Gio Swikker Gio Swikker is éen van de artiesten uit het programma 'Ik geloof in mij' van SBS 6. Gio Swikker is de jongste zanger die te zien is in de reallife soap. Gio werdt geboren op 1 November 2003 in Den Haag. Al vanaf jongs af aan is hij al helemaal weg van muziek waarbij de voorliefde vooral de Nederlandstalige muziek is. Ik Geloof in Mij Gio Swikker gelukt om het nummer 'Laat je gaan' van Willem Barth zo te laten verbouwen dat je na de eerste tonen direct raadt om welk lied het gaat. Producer Roy Otters heeft in ieder geval goed geluisterd naar de wens van Gio om er een leuk ritme van te maken in de stijl van de jonge zanger uit Den Haag.

Gio zwikker laat je gaan een

Gio - Ga ik met je mee (Officiele videoclip) - YouTube

  • Gio zwikker laat je gaan online
  • Grof gebreid vest dames beige benjamin moore
  • Gio zwikker laat je gaan euro
  • Gio zwikker laat je gaan den
  • Gio swikker laat je gan assurances
  • Gio Swikker – Laat je gaan Lyrics | Genius Lyrics

Mijn zangcoach Sasja Brouwers heef het koorwerk verzorgd. Daar was ik heel erg blij mee', onthult Gio. Gio heeft naast zijn single release ook landelijke TV- aandacht, hij is nl. te bewonderen in de nieuwe SBS6 realityserie 'Ik geloof in mij''. Gio vond het een ontzettend leuke ervaring. Veel mag hij er niet over vertellen, en hij hoopt uiteraard op veel kijkers, Gio is op de vrijdagen in aflevering 6 en 7 te zien. De CD single 'Laat je gaan'' is vanaf heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door ANRO, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn. Gio Swikker 'Laat je gaan'… een Rood-Hit-Blauw produktie! Dank aan Score Promotions Lucky Joe

Gio swikker laat je gran bretagna

Mijn zangcoach Sasja Brouwers heef het koorwerk verzorgd. Daar was ik heel erg blij mee', onthult Gio. Gio heeft naast zijn single release ook landelijke TV- aandacht, hij is nl. te bewonderen in de nieuwe SBS6 realityserie 'Ik geloof in mij''. Gio vond het een ontzettend leuke ervaring. Veel mag hij er niet over vertellen, en hij hoopt uiteraard op veel kijkers, Gio is op de vrijdagen in aflevering 6 en 7 te zien. De CD single 'Laat je gaan'' is vanaf 28 oktober 2020 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door ANRO, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en Youtube te zien zijn.

Home Showbizz Gio Swikker maakt vrouwelijk Nederland kleddernat met monsterhit 'Laat je gaan'! We zijn in Nederland wel weer even toe aan een nieuwe superster. Hoewel we de laatste tijd weer veel verrassende nieuwe artiesten in de hitlijsten mogen verwelkomen zijn we wel toe aan iemand die een stapje verder kan gaan. Misschien een Nederlandse artiest die het ook goed zou kunnen gaan doen op de internationale markt. Want hoe vet zou het zijn wanneer er een Nederlandse artiest zou zijn die samenwerkingen aan gaat met artiesten als Ariane Grande, Justin Bieber en Katy Perry. We kunnen je vast vertellen dat die tijd bijna is aangebroken. Gio Swikker bestormd namelijk de Nederlandse hitlijsten met zijn nieuwe single 'Laat je gaan'. Gio Swikker verovert vrouwelijk Nederland! Met zijn kraakheldere stem en prachtige shots in de woonkamer en op het strand met windkracht 50 weet hij de hartjes van vrouwelijk Nederland te veroveren. Zijn eerdere video's werden alleen bekeken door zijn ouders en kleine zusje, deze doet het stukken beter.

Laat Je Gaan Artist: Gio Swikker Album: Laat Je Gaan - Single, 2020 Download of stream dit lied hier: Abonneer je op Rood-Hit-Blauw! Of volg onze social media: ---------------------------------------------------------------------------------- Persbericht: Gio Swikker komende tijd veel in de spotlights! Het is Gio Swikker gelukt om het nummer 'Laat je gaan' van Willem Barth zo te laten verbouwen dat je na de eerste tonen direct raadt om welk lied het gaat. Producer Roy Otters heeft in ieder geval goed geluisterd naar de wens van Gio om er een leuk ritme van te maken in de stijl van de jonge zanger uit Den Haag. Ook platenbaas Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw produkties was erg onder de indruk van het nummer met een buitenlands randje. Het idee om iets met 'Laat je gaan' te doen ontstond op een zonnige dag in augustus. 'Ik zat in de tuin naar muziek te luisteren. Op een gegeven moment hoorde ik het plaatje en luisterde goed naar de tekst. Ik dacht meteen, als we hier het Gio Swikker soundje van maken kan dat best leuk worden.

Gio zwikker laat je gaan se

Na zijn vorige single die uitkwam in Mei dit jaar laat hij weer van zich horen en komt met de nieuwe single "Ga je met me mee". Met zijn maatje Juan Niks heeft hij […] Matthijs Koning – Nu of nooit "Ga voor mij of voor je vrijheid. Zeg me dat je altijd bij me blijft of raak ik je voor altijd kwijt"…. is de vraag die Matthijs Koning stelt in z'n nieuwe single 'Nu of nooit'. In eerste instantie was het de bedoeling om dit bijzonder vrolijke lied in september 2020 uit te brengen, maar […] Natasja & Edwin – Dichterbij dan ooit Het verhaal over dit liefdevol paar dat elkaar ooit al eens tegenkwam. Toen was de tijd er niet en nu na zoveel jaren eindelijk "Dichterbij dan ooit". Een lied waarin menigeen zich zal herkennen. Edwin van Hoevelaak, de bekende producer en Koning van het Nederlandstalige lied en zijn levenspartner, zangeres van het Nederlandstalige lied en […] Jessy Arjaans – Een Twee Drie Vier Veel eerder dan gepland verschijnt de nieuwe single 'Een Twee Drie Vier' van Jessy Arjaans op haar nieuwe platenlabel Knock Knock Music. '

Zij gaven toestemming om het lied in op te nemen én uit te brengen. Mijn zangcoach Sasja Brouwers heef het koorwerk verzorgd. Daar was ik heel erg blij mee', onthult Gio. Gio heeft naast zijn single release ook landelijke TV- aandacht, hij is nl. te bewonderen in de nieuwe SBS6 realityserie 'Ik geloof in mij''. Gio vond het een ontzettend leuke ervaring. Veel mag hij er niet over vertellen, en hij hoopt uiteraard op veel kijkers, Gio is op de vrijdagen in aflevering 6 en 7 te zien. De CD single 'Laat je gaan'' is vanaf heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De videoclip, opgenomen door ANRO, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse televisiestations en YouTube te zien zijn. Gio Swikker 'Laat je gaan'… een Rood-Hit-Blauw produktie! Dank aan Score Promotions Patrick Valentijn – Leef dan Nog geen moment spijt heeft Patrick Valentijn over de samenwerking die hij driejaar geleden aanging met Manfred Jongenelis en platenlabel Smaragd Music. Met name z'n in maart 2020 gelanceerde single 'Chiquita Valentina' heeft het vooral bij de radiostations heel goed gedaan.

De single is uitgebracht als voorloper van een nieuw Nederlandstalig album van Tony Light dat medio september/oktober dit […] Matthieu Attema – Als Ik Een Glazen Bol Had "Als Ik Een Glazen Bol Had" is de debuutsingle van Matthieu Attema. Een droom die uitkomt voor de altijd vrolijke zanger. Matthieu gaat met deze track, waarvan de tekst geschreven is door Raymond de Bruijn, verder doorbreken in het Nederlandstalige segment. Matthieu die in het dagelijks leven buschauffeur is neemt op feesten en partijen regelmatig […] Youri Sprenkels – Liefde, leven, geven In 1988 lanceerde André Hazes Sr. Het album 'Liefde, leven, geven'. De titelsong werd een jaar later uitgebracht op vinyl. Hazes had het nummer destijds gecoverd van de Italiaanse sterren Franco Califano & Toto Cutugno. Nu, anno 2021, brengt Youri Sprenkels de Nederlandstalige versie van André opnieuw uit in een verfrissend jasje. De tekst is […] Gewoon Henri – Ga je met me mee Henri Kuipers de tatoeëerder uit Almelo is in no-time een begrip geworden in de Nederlandstalige muziek onder de naam 'Gewoon Henri'.

Sun, 12 Sep 2021 19:22:47 +0000