Delen vinden we super lief Het is nog als de dag van gisteren dat ik met zweet in mijn handen en tranen in mijn ogen op mijn werk ging vertellen dat ik zwanger was van mijn 3e kindje. Want hoe vertel je dit leuk en onbevangen? Zouden ze me nu ontslaan, of er op neer kijken? Onzekerheid ten top natuurlijk, mijn collega's waren juist in euforische staat en waren zelf beduusd dat ik ook maar enige twijfel hier over had. Ik ben nu inmiddels 3 jaar verder, maar kan me het gevoel weer goed terughalen. Want hoe vertel je het nu op je werk op een goede manier. Gastblogger Aileen is zwanger van haar 2e ' bundle of joy' en vertelt haar mooie verhaal… Lees je mee? Aileen vertelt…. Ondertussen zijn we alweer een paar maanden verder. Deze zomer kwamen we erachter dat er een tweede kindje op komst was. Na een onzekere periode vol zwangerschapstesten, hadden we dan eindelijk een enorme knaltest in de hand en sprongen we allebei een gat in de lucht! Het was weer gelukt. Wij natuurlijk super blij en na een prachtige 12 weken echo vond ik het tijd om aan mijn nieuwe baas te vertellen.

Leuke manier vertellen zwanger week de paris

leuke manier vertellen zwanger werk van

Daarnaast worden ook de vaders niet vergeten. Haal het personeels-handboek dat lag te verstoffen maar weer uit de kast en spit het door. Een goede tip dat bij mij werkte is de afspraak met human resources. Zij wisten mij de gang van zaken uit te leggen, dat helemaal nieuw voor me was. Werkzaamheden aanpassen Als je in een zeer stressfull en intensieve baan werkzaam bent, is het raadzaam om je verantwoordelijkheden te laten aanpassen. Kun je tijdelijk van baan veranderen? Denk hierover na. Als je collega's hebt die al eerder zwanger zijn geweest en in dezelfde rol actief zijn, kan het raadzaam zijn hen in vertrouwen te nemen. Plan Wie gaat je werk overnemen als je met verlof gaat? Je baas of manager zou paniekerig kunnen reageren over de werkdruk of hoeveelheid projecten. Je kunt deze zorg wegnemen door met een plan van aanpak te komen. Ik heb het geluk dat me hulp is aangeboden om een vervanger/interimmer te regelen. Daarnaast zal ik mijn LinkedIn inzetten om een plaatsvervanger te zoeken voor de 16 weken.

15 creatieve manieren om je partner te vertellen dat je zwanger bent

Niet voor iedereen is het weggelegd om de zwangerschap 3 maanden stil te houden. Home Zwangerschap Mijn baby Buzz Over ons. Zelf heb ik het 'gewoon' verteld dat ik zwanger was van de 2e dit omdat ik achteraf 8 wk zwanger was toen ik op deze plek begon. Vertel je het liever persoonlijk aan leuke manier vertellen zwanger werk, hielp mij enorm. Het advies dat ik kreeg om eerst met de HR vertrouwenspersoon te praten, geef dan ook aan dat ze het nog even stil moeten houden totdat iedereen op de hoogte is. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website! Je naam of e-mailadres: Heb je al een account. 1. De leidinggevende Ik heb het in een vergadering verteld toen ik acht weken was. Probeer wel eerlijk naar je situatie te kijken. Hij zal ongetwijfeld oprecht blij voor je zijn, maar ziet direct ook de nodige beren op de weg. Zoetekauw Zet een pot vol met blauwe of roze snoepjes op je bureau met daarop een briefje "Geniet ervan namens mij en mijn kleine snoepje".

Leuke manier vertellen zwanger werk in nederland

  1. Hoera zwanger! 9 unieke manieren om te vertellen dat je zwanger bent! | YourSurprise
  2. Maaltijden aan huis voor ouderen
  3. Itho daalderop hp cool cube warmtepomp spider thermostaat 15
  4. Leuke manier vertellen zwanger werk en
  5. Recensie van Prutske over Kom hier dat ik u kus | Hebban.nl
  6. Zo vertel je het op je werk dat je zwanger bent, "tips en tricks" zodat het een feestje wordt
  7. Leuke manier vertellen zwanger work correctly
  8. Leuke manier vertellen zwanger werk 24
leuke manier vertellen zwanger werk rd

😊 Eshter Ik heb deze mokjes laten maken en serveerde daar de koffie in:) 2 Sanjager Dit was van de action een baby in een badje. Als je de baby in t badje doet met water verkleurd de luier roze of blauw. Dit ook bij de oma's gedaan ILOMA Ik had een trui aan waar mama bear op stond. Duurde wel effe voor de euro viel... 😂 Merle1993 Met moederdag heb ik deze aan de oma's gegeven en de opa's en ooms en tantes flessenpost met een briefje erin dat ze opa/oom/tante werden. Bommetje91 Wij hadden een fotoboekje van onze relatie gemaakt, met "gezinsuitbreiding". Eerst fotos van onze cavias en op de allerlaatste blz de echo foto met "wordt verwacht; mei 2021". Boekje mochten ze houden chevx3 Ik had bij de 2e van die kraskaarten in een envelop gedaan als een 'kleinigheidje'. Stond dan na het krassen hoera, je wordt... Zonneschijn Je hebt ook mokken die er van de buitenkant standaard uitzien, maar aan de binnenkant op de bodem staat "ik ben zwanger" oid. Je moet dan even geduld hebben tot iemand z'n koffie opheeft maar ze zullen zeker verrast zijn!

Sun, 12 Sep 2021 04:11:19 +0000