3 Wijzig de rand. Standaard heeft elke snip een rode rand. Je kunt dit wijzigen middels Options. Hiermee wordt een venster geopend waarin je de kleur van de rand kunt wijzigen. 4 Maak het screenshot. Heb je de vorm en de rand bepaald, klik dan op New. Het scherm zal vaag worden, waarna je dat deel van het scherm waar je een momentopname van wilt maken, kunt selecteren. Heb je het volledige scherm geselecteerd, dan wordt het screenshot automatisch gemaakt, zodra je op New klikt. 5 Plaats opmerkingen en aantekeningen bij het screenshot. Gebruik de Pen tool om direct op het screenshot te werken. De Erase tool zal alleen de annotaties verwijderen die je hebt gemaakt, niet de afbeelding. 6 Bewaar het screenshot. Ben je klaar met bewerken en het plaatsen van annotaties, dan kun je de afbeelding opslaan voor later gebruik. Klik op het pictogram van de floppy disk om het dialoogvenster voor het opslaan te openen. Geef de afbeelding een handige naam en kies een geschikt bestandstype. PNG is het standaard formaat voor Windows 7 en 8.

Hoe maak je een screenshot op lenovo laptop gratis

hoe maak je een screenshot op lenovo laptop pc hoe maak je een screenshot op lenovo laptop se

Hiermee maak je een kopie van het scherm en wordt dit als bestand op het bureaublad opgeslagen. [4] 2 Dubbelklik op het schermopname-bestand om het te openen. 3 Druk op de toetsen Command + P en klik vervolgens op 'Afdrukken'. [5] Over dit artikel Deze pagina is 16. 092 keer bekeken.

Hoe maak je een screenshot op lenovo laptop windows 10

Alles wat je eerder hebt gekopieerd wordt overschreven, en je kunt slechts één screenshot per keer in het klembord opslaan. Volledig screenshot - Druk op Print Screen. Hiermee neem je een momentopname van alles wat op het scherm staat, en kopieer je dit naar het klembord. Je krijgt geen indicatie dat het screenshot is genomen. Gebruik je Windows 8, druk dan op Print Screen om het screenshot direct naar een bestand af te drukken. Deze wordt bewaard in de map Screenshots in je Pictures library. Je hoeft hierbij de afbeelding niet meer te plakken. Een screenshot maken van een venster - Selecteer het venster waar je een opname van wilt maken. Zorg dat het venster actief is, en houd de toets Alt ingedrukt en druk op Print Screen. Hiermee neem je een momentopname van het actieve venster, en plaats deze in het klembord. Je krijgt geen indicatie dat het screenshot is genomen. 3 Plak het screenshot. Is het screenshot genomen, dan zal je deze in een programma moeten plakken, om te kunnen opslaan.

Hiervoor heeft Apple een mooi overzicht: Een afbeelding van het gehele scherm maken Command + Shift + 3 Een afbeelding van een gedeelte van het scherm maken Command + Shift + 4 en de kruisvormige aanwijzer slepen om het gewenste gedeelte te selecteren. Houd de muisknop ingedrukt, laat de toetsen los en druk vervolgens tijdens het slepen op Shift, Option of de spatiebalk om de grootte van het geselecteerde gebied aan te passen. Laat vervolgens de muisknop los om de afbeelding te maken. Druk op Escape om de handeling te annuleren. Een afbeelding maken van een venster of de menubalk Command + Shift + 4, op de spatiebalk drukken, de camera-aanwijzer naar het gewenste gebied verplaatsen om het te markeren, en klikken. Een afbeelding maken van een menu met de menunaam Op het menu klikken om de menucommando's weer te geven, op Command + Shift + 4 drukken en de kruisvormige aanwijzer over het gebied slepen. Een afbeelding maken van een menu zonder de menunaam Op het menu klikken om de menucommando's weer te geven, op Command + Shift + 4 drukken, op de spatiebalk drukken, de camera-aanwijzer over het menu bewegen om het te markeren en met de muis klikken.

hoe maak je een screenshot op lenovo laptop os

Hoe maak je een screenshot op lenovo laptop pc

Als je een screenshot wilt maken van een actief venster op Lenovo, kun je de muis erop plaatsen. De screenshot-software zal het slim herkennen. Of u kunt het aangepaste schermvastleggingsgebied vrij instellen. Stap 3: Zodra de Lenovo-schermafbeelding is gemaakt, ziet u een pop-up. Kies een tekengereedschap om op een screenshot te tekenen. Geef de gewenste maat en kleur op in de screenshot-editor. Dan kunt u de opmaaktool gebruiken. Stap 4: Als het screenshot-effect niet goed is, kunt u op klikken ongedaan maken om de verkeerde bewerking te verwijderen. De Wissen, Opnieuw, Delete als afrit opties zijn ook handig. Stap 5: Aan de rechterkant van de screenshot-editor kunt u opties krijgen om een ​​Lenovo-screenshot te kopiëren, op te slaan, te verwijderen, te bekijken of vast te zetten. Deel 2: een schermafbeelding maken op Lenovo met beperkte schermafdrukfuncties Om een ​​of twee screenshots op Lenovo te maken, kunt u ook de standaard screenshot-tools gebruiken. Windows biedt de standaard toetscombinaties voor schermafbeeldingen.

  1. Simpele manieren: hoe "Lenovo" om een ​​screenshot van het scherm te maken
  2. 20 inch wiel met naafdynamo live
  3. Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers - YouTube
  4. 2e hands auto 2000 euro
  5. Team plantina sprint naar de spelen
  6. Hoe maak je een screenshot op lenovo laptop download
  7. Hoe maak je een screenshot op lenovo laptop os
  8. Hoe maak je een screenshot op lenovo laptop pro
  9. Bel me niet register mobiele telefoon
  10. Vieze geur in neus overgang

Screenshots in iOS Screenshots in iOS maken is heel eenvoudig, maar vereist soms wel wat handigheid omdat de knoppen zich op twee plekken bevinden en precies tegelijkertijd moeten worden ingedrukt. Om een screenshot te maken druk je heel even tegelijkertijd op de Thuisknop én op de Standby-knop. De afbeelding wordt opgeslagen in je Filmrol. Screenshots in Android Ook in Android is het maken van een screenshot niet ingewikkeld, maar vereist het wederom wat handigheid in de vingers. Ditmaal houd je de Standby-knop en de knop waarmee je het volume omlaag doet ingedrukt. De schermafbeelding wordt opgeslagen in de app Galerij. Screenshots in Windows Phone Het maken van screenshots in Windows Phone is hetzelfde proces als in iOS. Je houdt dus gelijktijdig de Thuisknop en de Standby-knop ingedrukt. De afbeelding wordt opgeslagen in een speciale map onder je foto's.

  1. Toets brandaan groep 6 thema 3.6
  2. Uit eten met kerst 2018 enschede model
  3. Poezen soort met bonte vlekken
  4. Fucidin zalf op open wond
  5. Call the midwife online kijken
Sun, 12 Sep 2021 15:59:24 +0000