Van: Naar: Van en Naar omwisselen Hoeveelheid: PSI Bar Calculator PSI naar Bar omrekenen doe je eenvoudig en snel via Middels deze PSI to Bar calculator kun je zowel PSI naar Bar als Bar naar PSI omrekenen. Je vult simpelweg als eerste de waarde in die je omgerekend wilt zien worden. Op het moment dat je PSI naar Bar wilt omrekenen dan vul je de PSI waarde in en vervolgens druk je om de omrekenen button. Vervolgens wordt de omzetting van PSI naar Bar direct uitgevoerd. Op het moment dat je vervolgens Bar naar PSI wilt omrekenen dan vul je gewoon de waarde in Bar in en druk je op de omrekenen button. Zodra je dit gedaan hebt, gaat de omrekentool direct voor je aan het werk zodat de druk in Bar wordt omgerekend naar PSI. PSI naar Bar omrekenen was nog nooit zo eenvoudig! Pound per Square Inch (PSI) Pound per Square Inch is een eenheid van druk die met name in het Verenigd Koninkrijk en in de Verenigde Staten wordt gebruikt. De eenheid wordt zoals je waarschijnlijk wel weet afgekort door de letters PSI.

80 psi is hoeveel bar refaeli

Met PSI wordt er gedoeld op de druk die door één pound-force op één vierkante inch wordt uitgevoerd. De eenheid van druk PSI wordt doorgaans omgerekend naar Bar of naar Pascal. De eenheid Pound per Square Inch is overigens geen officiële eenheid binnen het SI-stelsel. Eenheid Bar Ook de eenheid Bar is geen officiële eenheid binnen het SI-stelsel. Ondanks dit feit wordt Bar vrij frequent gebruikt binnen de industrie. Zo wordt Bar bijvoorbeeld gebruikt om de bandenspanning aan te duiden van zowel fietsbanden, autobanden als vrachtwagenbanden. Daarnaast wordt Bar gebruikt om aan te duiden wat de druk is bij een automatisch geweer. Daarnaast zijn er nog diverse toepassingen met betrekking tot druk waarbij Bar wordt gebruikt. Bij het weer wordt de eenheid Pascal gebruikt om de druk aan te duiden. Categorie: Druk

80 psi is hoeveel bar.com

80 psi is hoeveel bar refaeli

80 psi is hoeveel bar brasserie

Directe link naar deze rekenmachine: Hoeveel Bar is 1 Kilopascal? 1 Kilopascal [kPa] = 0, 01 Bar - Rekenmachine waarmee onder andere Kilopascal naar Bar omgerekend kan worden. Kies de juiste categorie uit de keuzelijst, in dit geval 'Druk'. Voer vervolgens de waarde in die u wilt omrekenen --- converteren. De basisbewerkingen in het rekenen: optellen (+), aftrekken (-), vermenigvuldigen (*, x), delen (/, :, ÷), exponent (^), haakjes en π (pi) zijn op dit punt allemaal toegestaan. Kies uit de keuzelijst de eenheid die overeenkomt met de waarde die u wilt omrekenen --- converteren, in dit geval 'Kilopascal [kPa]'. Kies ten slotte de eenheid waarnaar u de waarde wilt omrekenen --- converteren, in dit geval 'Bar'. Dan, als het resultaat verschijnt, is er nog steeds de mogelijkheid om het af te ronden tot op een bepaald aantal decimalen, wanneer dit zinvol is om dat te doen. Met deze rekenmachine is het mogelijk om de waarde in te voeren met de oorspronkelijke meeteenheid die moet worden geconverteerd; bijvoorbeeld '362 Kilopascal'.

80 psi is hoeveel bar association

Bovendien maakt de rekenmachine het mogelijk om wiskundige uitdrukkingen te gebruiken. Hierdoor kan er niet alleen met getallen worden gerekend, zoals bijvoorbeeld '(38 * 3) kPa'. Maar verschillende meeteenheden kunnen ook direct aan elkaar worden gekoppeld bij de conversie. Dat kan er bijvoorbeeld zo uitzien: '362 Kilopascal + 1086 Bar' of '7mm x 12cm x 35dm =? cm^3'. De op deze manier gecombineerde meeteenheden moeten natuurlijk bij elkaar passen en zinvol zijn in de betreffende combinatie. Als er een vinkje is geplaatst naast 'Getallen in wetenschappelijke notatie', verschijnt het antwoord in zwevendekommanotatie. Bijvoorbeeld, 6, 560 999 940 294 9 × 10 29. Voor deze presentatievorm wordt het getal gesegmenteerd in een exponent, hier 29, en het eigenlijke getal, hier 6, 560 999 940 294 9. Voor apparaten waarop de mogelijkheden voor het weergeven van getallen beperkt is, zoals bijvoorbeeld bij zakrekenmachines, worden getallen ook weergegeven als 6, 560 999 940 294 9E+29. Dit maakt met name zeer grote en zeer kleine aantallen gemakkelijker leesbaar.

De psi/bar calculator is de kleine versie van onze druk calculator. Hierin staan alleen de eenheden psi en bar. De officiële eenheid voor druk is PA (Pascal). Dit kunt u omrekenen in onze volledige druk calculator. PSI is een afkorting voor de term: Pound-force per square inch. Als u meer wilt weten over bandenspanning en druk dan kunt u ook kijken op de bandenspanning pagina. Overzicht formules 1 psi = 0. 0689 bar. 1 bar = 14. 5038 psi. Indien u de tekst wilt kopiëren vanuit de psi/bar calculator dan kunt u dat doen door eerst het vergrendel hokje aan te vinken en daarna de gewenste tekst te selecteren en te kopiëren met Ctrl+C.

  1. Te huur woningen in Katwijk - Trovit
  2. PSI Bar omrekenen, Psi calculator, op www.VelgenShop.nl | Velgenshop.nl
  3. 80 psi is hoeveel bar brasserie
  4. Map beveiligen met wachtwoord mac
  5. Nederlandse woorden in het engels
  6. Grammatica in gebruik spaans intertaal
  7. 80 psi is hoeveel bar tabac
  8. Welkom in de ijzeren eeuw nederland en de wereld 14
  9. Hoe schakel ik mijn Apple iPhone uit?
  10. Wachtwoord wijzigen gmail app android
Sun, 12 Sep 2021 15:28:13 +0000