1. Van de Woestijneheem 109, Hillegom | Huizendata

Geplaatst op 11-12-2020 De ontwerpen van de 16 twee-onder-één kapwoningen en 29 rij-/hoekwoningen krijgen een steeds definitiever karakter. De nieuwe wijk zal zich gaan kenmerken als een inclusieve wijk voor jong en oud. Frisse architectuur van de woningen vormen een fijne samenhang met de (zorg)appartementen en het groen in het plan. Met de gekozen warme rood/oranje bruine steen in combinatie met een grijs gecementeerde baksteen krijgen de woningen een bijzonder warme uitstraling. Doordat dezelfde baksteen in combinatie met betonnen banden zal worden gebruikt in de aanleunappartementen zal de nieuwe zorgzone zich straks natuurlijk in zijn omgeving voegen. Hieronder treft u een voorbeeld van de geselecteerde steen en gecementeerde baksteen. De rijwoningen krijgen een woonoppervlakte variërend tussen de 116m 2 en 126m 2. De twee-onder-één-kap woningen hebben een woonoppervlakte van ca. 160m 2. Alle woningen kunnen als meerwerk o. a. worden uitgevoerd met een uitbouw aan de achtergevel van 1.

Van de Woestijneheem 109, Hillegom | Huizendata

Woning samenvatting Adres Leidsestraat 61, 2182 DH Hillegom Woningwaarde indicatie Exacte waarde opvragen € 300. 000 - € 400. 000 Deze twee-onder-een-kap woning is gelegen aan de Leidsestraat in Hillegom. Deze woning uit bouwjaar 1930 en heeft een tuin van zo'n 118 vierkante meter. Dit huis staat op een perceel van 191 m2 en heeft een geschat energielabel G. Deze woning is in 2019 voor het laatst van eigenaar veranderd en is in de afgelopen 12 maanden meer dan 12% meer waard geworden. Sinds 1993 is de woning totaal 5 keer verkocht. De WOZ waarde van Leidsestraat 61 volgens de gemeente Hillegom is €284. 000 (2020). Volgens Kadasterdata is de kans laag dat deze waarde te hoog is en dat er bespaart zou kunnen worden op de gemeentelijke belastingen. Met het gratis WOZ alarm bent u elk jaar op de hoogte van uw laatste WOZ waarde en kansen op besparing. Schrijf u hier gratis in. + Lees de volledige omschrijving Type woning Twee onder 1 kap Oppervlakte woning 108 m2 Oppervlakte perceel 191 m2 Andere kenmerken toevoegen?

Deze leuke tussenwoning is gelegen in een kindvriendelijke wijk op een zeer rustige locatie, nabij de haven van Hillegom en op loopafstand van het gezellige centrum. De woning heeft een fijne doorzonkamer en de woning geeft u de gelegenheid middels een paar aanpassingen uw droomhuis te realiseren. De woning is tevens voorzien van maar liefst 9 zonnepanelen! De entree Achter de voordeur bevindt zich de lichte ontvangsthal met toegang tot de woonkamer, de toiletruimte, de trap naar de 1e verdieping en de meter. Vanuit de hal is een lichte laminaatvloer doorgelegd over de gehele begane grond. De wanden hebben een lichte afwerken en het plafond is gestukt en heeft een sierlijst. De toiletruimte De toiletruimte is afgewerkt met een half betegelde wand en voorzien van een staand toilet, fontein en een mechanisch ventilatiesysteem. De woonkamer Deze doorzonkamer is ruim van opzet en is goed onderhouden! Zowel de wanden als het plafond hebben een strakke afwerking met sierlijsten. Tevens biedt de trapkast veel extra opbergruimte!

heemborgh hillegom huizen te koopa.fr

30 en 19. 30 uur HOZO Woonzorgcentra en Zorg Thuis (locatie Bloemswaard) Garbialaan 3, 2182 LA Hillegom AM realiseert ELZENHOF, een nieuwe woonwijk in Elsbroek-Zuid, Hillegom. Hier komen 45 koopwoningen (rij- en... Lees complete artikel "Elzenhof, De inclusieve wijk voor jong en oud"

heemborgh hillegom huizen te koop belgie heemborgh hillegom huizen te koop limburg

Uiteraard is de opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een 4-pitsinductiekookplaat, vaatwasser, rvs afzuiginstallatie en spoelbak, oven, magnetron, stoomoven en koel-vriescombinatie. De eerste verdieping Via de vaste trap in de hal is er toegang tot de 1e verdieping met aansluitend de overloop, 2 slaapkamers en de moderne badkamer. Slaapkamer 1: Voorheen 2 slaapkamers en op eenvoudige wijze terug te brengen in de originele staat, zodat er in totaal 3 slaapkamers zijn op de 1e verdieping. De slaapkamer heeft een fraaie laminaatvloer, moderne kleurstelling van de wanden en als extra een ruime kastenwand. Slaapkamer 2: Eenzelfde nette afwerking als slaapkamer 1 met een wand afwerking in wit/blauw. De badkamer Een plaatje! Kleur en materialen zijn hier op elkaar afgestemd waardoor een schitterende ruimte is gecreëerd. Door de ruimte optimaal in te delen ontbreekt het je hier aan niets! De badkamer heeft een ligbad met handdouche, inloopdouche, 2e toilet, designradiator, royaal badkamermeubel met dubbele kraan en bijpassende spiegelkast.

  1. Tekst van zachtjes gaan de paardenvoetjes 2
  2. Huis te koop Liewegje 9 in Haarlem voor € 895.000
  3. Burgemeester Van Niekerklaan 82 | De Huizenbemiddelaar Makelaardij
  4. Heemborgh hillegom huizen te koop buggenhout
  5. Valckslootlaan 56 | De Huizenbemiddelaar Makelaardij
  6. Elektrisch zonnescherm gaat niet meer uit
  7. Elzenhof - Nieuwsbrief december - Elzenhof - Hillegom

Deze ruimte is tevens voorzien van een staand toilet, een inloopdouche en een wastafel met meubel. De ventilatie is te regelen middels het mechanische ventilatie systeem of via het raam dat de ruimte tevens van daglicht voorziet. De tweede verdieping Middels de gestoffeerde trap betreedt u de overloop op de tweede verdieping. Op de overloop is de Nefit CV ketel (2007) handig weggewerkt in het nisje. Daarnaast heeft u vanuit hier toegang tot de royale 4e slaapkamer. Deze kamer heeft dakkapellen aan zowel de voor- als achterkant, met aan beide kanten extra bergruimte achter de knieschotten. De kamer is licht afgewerkt met groen schilderwerk aan de wanden en heeft een eikenhouten laminaatvloer. De tuin Hier is het goed vertoeven! De tuin is maar liefst 49. 9m2 groot en gelegen op het zonnige zuiden. De tuin is te betreden middels de woonkamer, de keuken en achterom. Daarnaast heeft het een handmatige zonnewering aan de gevel en is de tuin zeer onderhoudsvriendelijk doordat het volledig bestraat is.

Sun, 12 Sep 2021 17:34:04 +0000